Min Træning // Uge 12

InstaMoments #78 // Glimt fra Lissabon

insta78

Jeg har spist morgengrød med gode toppings. Jeg har hilst på æsler på en gåtur med min familie. Jeg har set fine vintergækker. Jeg har spist bananisJeg har været på arbejde på caféen. Jeg har hygget om mig selv på en træt tirsdag med (stor) kaffe, chokoladebar og appelsin. Jeg har spist bland selv salat. Jeg har forkælet mig selv med chokorug og kaffe fra lagkagehuset. Jeg har set masser af påskeløg. Jeg har løbet fredagstur. Jeg har drukket kaffe med masser af skum og kokossukker på toppen. Jeg har haft fødselsdagJeg har haft Malthe med som selskab på løbetur. Jeg har serveret lagkage for mine fødselsdagsgæster. Jeg har været på boldbanen med Inger, Malthe, min bedstefar og resten af familien. Jeg har læst avis, spist grød og drukket kaffe en søndag morgen. Jeg har lavet en lækker pastaret til frokost. Jeg har sagt hej til min lille, nye fætter HolgerJeg har drukket kaffe på caféen. Jeg har leget med Inger. Jeg har spist morgenvafler på vaffeldagenJeg har gået tur med Luca. Jeg har bagt Holger-småkager. Jeg har løbet PR på 10 km(!) Jeg har nydt det dejlige vejr på ruten i Nyborg. Jeg har nydt endnu en kop kaffe. Jeg har brugt en del tid på yogamåttenJeg har beundret anemoner i skoven. Jeg har modtaget det lækreste undertøj fra Les Rêves Lingerie. Jeg har spist årets første grillmiddag. Jeg har rejst til LissabonJeg har spist picnic-agtig frokost på en plads i Lissabon. Jeg har kørt med sporvogn. Jeg har kigget ud over Lissabon. Jeg har beundret de fine kakler på husene. Jeg har drukket den første kop kaffe på rejsen og spist medbragte snacks på hotellet.

Hermed følger der en maaaaasse små insta-øjeblikke fra en pærevælling af oplevelser – små som store. Først en masse små ting (familietid, løbe/gåture, kaffepauser osv.), i et forsøg på at få ro på mig selv, inden den ret store ting; studieturen til Lissabon.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Træning // Uge 12