InstaMoments #78 // Glimt fra Lissabon

InstaMoments #79 // Glimt fra Lissabon

insta79

Jeg har spist mit foretrukne “jeg har været på farten og er træt og sulten”-måltid: Bland selv salat og chips med havsalt. Jeg har spist første omgang morgenmad i Lissabon. Jeg har gået langs vandet. Jeg har set turistattraktioner i Lissabon. Jeg har spist frokost i en park i solen med de sødeste piger. Jeg har spist god(!) veggie-burger. Jeg har taget billeder af fine facader. Jeg har set det smukkeste kloster. Jeg har beundret Lissabons fine gader og stræder. Jeg har gået op, op, op ad trapper. Jeg har set Lissabon fra oven – så smuk udsigt. Jeg har fået årets første is. Jeg har vandret Lissabon tynd med min søde studiegruppe. Jeg har spist pizza med udsigt ud over vandet. Jeg har været rundt i Lissabon og set mange pæne steder. Jeg har været på street food marked. Jeg har drukket frisklavet juice i varmen. Jeg har besøgt en vild(!) boghandel. Jeg har spist mit livs bedste tapas. Jeg har set den flotteste pastelhimmel. Jeg har været i kirker. Jeg har taget flere billeder af turistattraktioner i Lissabon. Jeg har fået friske forårsruller med rejer og mango til frokost. Jeg har været på stranden. Jeg har været på markeder. Jeg har set forskellige kvarterer i Lissabon. Jeg har været endnu mere rundt i byen. Jeg har shoppet. Jeg har været ude og spise med hele klassen på den sidste aften i Lissabon. Jeg har været på roof-top bar. Jeg har købt chokolade-souvenirs med hjem. Jeg har taget de sidste billeder fra vores lokalområde. Jeg har nydt en sidste is. Jeg har set solnedgang fra flyet. Jeg har nydt en langsom og rolig morgen efter rejsen. Jeg har luftet min glade hundeven.

Der var simpelthen så mange gode ting i Lissabon. Og rigtig mange af dem kom på min instagram. På min profil (MarieJosiasen) kan I følge med i min hverdag – både store og små oplevelser. Jeg vil mægtig gerne følges!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #78 // Glimt fra Lissabon