Det Gode Liv // Nadia fra Life By Nan

InstaMoments #80 // Glimt fra Påskeferien

insta80

Jeg har spist salatskål med bl.a. stegt aubergine, inspireret af den salat, jeg fik den sidste aften i LissabonJeg har holdt min fætter Holger. Jeg har været på Baresso med min mor. Jeg har modtaget de lækreste bars fra NACJeg har spist grød og drukket kaffe på en tidlig søndag morgen. Jeg har nydt en af de nye proteinbars fra Bodylab på mit arbejde. Jeg  har gået tur i forårsvejr. Jeg har lavet lækker morgenmadsanretning med greenie, ostemad og skyr med banangranola. Jeg har løbet. Jeg har spist lun auberginesalat med mynte og quinoaJeg har beundret Holger. Jeg har drukket kaffe hos Emma. Jeg har spist frokost i solen hos Emma. Jeg har nydt endnu en portion morgengrød. Jeg har bagt Emma Martinys kerneboller. Jeg har spist friske forårsruller. Jeg har kigget på fine påskeliljer. Jeg har spist langfredagsbrunch med min familie. Jeg har lavet greenie. Jeg har puttet med Luca og sovet længe. Jeg har gået i skoven. Jeg har leget med Inger. Jeg har spist påskemiddag med min familie. Jeg har hygget endnu mere med lille Holger. Jeg har gået en laaaang tur med min veninde og Luca. Jeg har spist bananisJeg har løbet i skoven. Jeg har drukket fredagskaffe. Jeg har løbet endnu flere ture. Jeg har spist (endnu) en portion grød. Jeg har været på fredags-date med min mor med kaffe og bio. Jeg har dyrket morgenyoga. Jeg har lavet choko/protein-grød inden arbejde. Jeg har været på Nelles med Emma, at spise ostemadder og drikke kaffe. Jeg har nydt smukke, forårsfine odense. Jeg har bagt pizzasnegle gange tusind.

Da jeg kom hjem fra studietur gik jeg direkte på påskeferie, og det var så godt for mig. Jeg fik tullet rundt og ladet op, brugt tid med min familie og i køkkenet, fik trænet og bevæget mig, og bare i det hele taget kom lidt ned i gear og fik slappet af, så jeg kunne blive klar til at starte op efter ferien igen. Min ferie og ugerne efter ferien, stod bl.a. på følgende små glimt, som jeg har delt på instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det Gode Liv // Nadia fra Life By Nan