12 Idéer til Ferie Hjemme

InstaMoments #84 // Glimt fra Sydspanien

insta84

Jeg har luftet Luca. Jeg har været på Gorms i Odense, at spise med min mor. Jeg har drukket iskaffe fra Brød. Jeg har pludret med Holger. Jeg har læst korrektur på min bedstefars spil, mens jeg spiste morgenmad. Jeg har haft Alberte ovre til morgenmadsdate. Jeg har spist frokost i solen med Alberte. Jeg har anrettet morgenmadsvafler til både min mor og jeg. Jeg har spist afrejsemorgenmad på Lagkagehuset (traditionen tro) Jeg har dyppet tæerne i poolen. Jeg har haft udsigt til Afrika på dagens løbetur. Jeg har løbet med min far. Jeg har daset ved poolen. Jeg har besøgt stranden i Tarifa. Jeg har luret ind på fine hoteller. Jeg har spist turens første is. Jeg har udforsket Tarifas små gader. Jeg har spist lækker aftensmad. Jeg har kigget i små butikker i Tarifa. Jeg har taget ferie-selfie med min mor. Jeg har været ude at gå ved den mest blæsende(!!) strand. Jeg har set seje kitesurfere. Jeg har tjekket ind på det fineste hotel i Sevilla. Jeg har set fine facader i Sevilla. Jeg har været oppe i Las Setas og kigget ud over Sevilla. Jeg har gået rundt i de fine gader. Jeg har spist hjemmelavet tapas i vores lejlighed. Jeg har løbet morgentur med min far. Jeg har besøgt Alcázar. Jeg har besøgt Sevillas katedral. Jeg har spist lækker frokost på et marked. Jeg har besøgt Plaza de España. Jeg har beundret de fine dekorationer. Jeg har nydt Sevilla med mine tre yndlingsdrenge. Jeg har rejst videre til Granada og besøgt bazaren. Jeg har set katedralen i Granada.

Små glimt fanget på telefonen og delt på instagram, fra dagene op til ferien og på vores rejse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 Idéer til Ferie Hjemme