InstaMoments #84 // Glimt fra Sydspanien

InstaMoments #85 // Glimt fra Sydspanien

insta85

Jeg har shoppet krydderier i Granada. Jeg har udforsket spændende og anderledes kvarterer i Granada. Jeg har spist virkelig lækker tapas! Jeg har kigget ud over Granada ved solnedgangstid. Jeg har besøgt Alhambra. Jeg har kigget mere ud over byen. Jeg har spist “chocolate negro” is. Jeg har kigget på fine lamper i bazaren. Jeg har fået en henna-tatovering. Jeg har drukket en lækker juice i gågaden. Jeg har vinket farvel til Granada. Jeg har været i bjergbyen Ronda. Jeg har spist churros. Jeg har udforsket Ronda. Jeg har løbet morgentur med min far. Jeg har været på vandretur ned i kløften. Jeg har gået og gået og gået og gået. Jeg har besøgt tyrefægterarenaen i Ronda. Jeg har spist endnu en lækker is. Jeg har været en tur mere nede i kløften. Jeg har fået en rigtig god cæsar salat til aftensmad. Jeg har gået morgentur i Ronda. Jeg har hilst på et par heste. Jeg har beundret broen og kløften for sidste gang. Jeg har solbadet til den helt store guldmedalje. Jeg har løbet endnu en morgentur – denne gang i Fuengirola. Jeg har været på stranden. Jeg har spist den bedste is-kombination: “chocolate negro” og kaffe! Jeg har boet i et dejligt, lille feriehus. Jeg har ligget ved stranden. Jeg har dyrket morgenyoga på terrassen. Jeg har været på tur til Mijas og set den flotteste  udsigt. Jeg har set fine hestevogne (og æselvogne) i Mijas. Jeg har tullet rundt i Mijas’ fine gader. Jeg har været en tur mere på stranden. Jeg har drukket lækre, læskende juices med min mor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #84 // Glimt fra Sydspanien