Yndlings Juleopskrifter fra Gemmerne

Julegaveide: Design et personligt cover

IMG_5341

cover fra PrintOnCover, som jeg selv havde designet

Det er ved at være oppe over med julegaveindkøbene. Medmindre du hører til den skare af folk, der styrter ud og køber gaver d. 23. Så har du selvfølgelig god tid endnu. Hvis du derimod er lidt som mig, og gerne vil have gaverne ordnet løbende, så det bliver hyggeligt at købe gaver, og ikke en stressfaktor, ja, så er der ikke så længe tilbage. Slet ikke, hvis du (som jeg) bestiller gaver på nettet. Det er altså bare så smart. Hvis man får bestilt i god tid, vel og mærke.

Jeg er vild med gaver. Både at give og få. Særligt én slags gaver, er jeg særligt vild med: De personlige gaver. Dem, hvor der er lagt lidt ekstra tid, kræfter og umage ind i projektet. De gaver, der betyder noget, for den der giver, og for den der modtager.

Sådan en personlig gave kan fx. være et iPhone / iPad cover, som du selv designer. Det har mine brødre og jeg gjort tidligere år til mine forældre, og de er blevet så glade for dem. Og det er altid rart, at glæde dem, du har kær. Jeg selv bestilte også engang et cover derfra, som jeg brugte lige indtil jeg skiftede telefon. Var rigtig, rigtig glad for det!

Jeg har rigtig gode erfaringer med PrintOnCover, der netop giver mulighed for selv at være kreativ og designe covers til både tablets og telefoner. Til ganske udmærkede priser og i god kvalitet! Fragten er også gratis, og servicen god. Alt i alt et firma, der får mine varmeste anbefalinger.

De har også lavet en søsterside, SmartMall, hvor man kan købe allerede designede produkter og forskellige gadgets. Så hvis du ikke er så krea-agtig, er det den lette løsning.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med PrintOnCover, men selvfølgelig et udtryk for min ærlige holdning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings Juleopskrifter fra Gemmerne