Marcipandadler

Julegaver anno 2015

IMG_4427

Jeg fik en ganske glimrende gavestak i år, og følte mig meget glad og taknemmlig. Så fine gaver, og en hel del af dem. Der var både nogle i stakken, som jeg virkelig havde ønsket mig, og nogle, som ikke havde stået på listen, men som jeg bestemt ikke blev mindre glad for af den grund. Foruden ovenstående fik jeg et par trøjer, der desværre skal byttes, et par kort mere ala ovenstående print med tekst, og en fin, fin perleplade af Malthe.

Men ellers indeholdt gavehøsten i år:

Hverdagsglamour af Emily Salomon, der er præcis lige så pæn og indbydende som hendes blog, som jeg er fast læser af. Fyldt med lækre billeder, velskrevne tekster og små hyggelige guides til lidt mere glamour i hverdagen.

Lyngbyvase i 15 cm, der passer så fint sammen med den, jeg har på 12 cm. Så mangler jeg kun en på 20 cm. til min lille samling.

Vaniljekaffesirup fra mit arbejde, som jeg har gået og savlet over længe, og nu endelig har fået til at putte i min egen kaffe, på skyr, grød og lignende.

Den Store Bagedyst kogebog med alle de bedste opskrifter fra de forskellige sæsoner af Den Store Bagedyst, som jeg troligt følger med i. Er ret kage- og opskriftsglad, og synes det er en ret fin bog, som jeg glæder mig til at prøve opskrifter fra.

Dolce Gusto kapsler (og maskine, der ikke er på billedet) så jeg kan lave lidt mere fancy kaffe. Den er ret sjov, og den første kop er allerede drukket og godkendt!

Postkortmalebog “Den Hemmelige Have”, hvor der er stregtegninger, på kraftigt papir, som man selv kan farvelægge og bruge som postkort.

Søde tekst-kort fra Cecilie på Lolland, med tilhørende personlige breve. Rigtig fin gave, som jeg blev meget rørt over at få.

Glas, der kan bruges både til dessert- og morgenmads-serveringer, og til at drikke af.

Parfumen Lovely by Sarah Jessica Parker, der længe har været min duft, men som jeg også har været løbet tør for længe, og derfor virkelig ønskede mig.

50 mm objektiv, der er særdeles anvendeligt til at tage flotte billeder her til bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marcipandadler