Morgenstund // Første dag efter ferien

Julegaver anno 2017

fullsizeoutput_88f0

Jeg har simpelthen fået de fineste gaver i år. Mine gavegivere har været virkelig gode til at vælge de rigtige ting ud til mig, og jeg er dybt taknemmelig. Det er meget få ting, jeg har byttet, for i det store og hele, var det hele mig. Virkelig dejligt!

Generelt er jeg ret vild med gaver – både at give og at få. Og så er det bare ekstra dejligt, når gaverne så rammer plet. Når folk, man giver gaver til, bliver glade for det, man giver dem. Og når man selv bliver glad for de gaver, man får. Det er sådan en rar følelse!

Jeg skriver ikke indlægget her med mine gaver for at “vise mig frem”, men fordi jeg simpelthen er så glad for det hele. Derudover kan det også være, at I kan bruge det som inspiration til kommende ønskelister eller gaver.

Under træet gemte der sig, til mig:

 • Virkelig lækker sweater fra Soaked by Luxury med 3/4 ærmer, så den er ekstra pæn at have på udover en blondebluse.
 • En del par trusser fra Calvin Klein. Det er de bedste seamless trusser, der findes, så dem kan jeg aldrig få for mange af.
 • Stel fra Hammershøi. Jeg samler på det, så jeg bliver også altid glad for at få noget mere af det. I år fik jeg to frokosttallerkener, en dyb tallerken og en skål.
 • Et fint lille duftlys med duft af “Hygge”
 • Maja Vases nye kogebog “Majas Kager”. Så smuk en kogebog.
 • Et l.æ.k.k.e.r.t. sæt undertøj fra Love Stories. Det er faktisk noget af det eneste, jeg har byttet, for da jeg var inde i byen, var der tilbud på dette mærke i Magasin. Jeg fik derfor byttet den bh jeg oprindeligt havde fået (en sort med stjerner, der også var rigtig fin, men ikke den fineste af alle de fine) til et helt sæt af det fineste.
 • “Hverdagsfavoritter” af Stinna Guldmann Marker og Julie Bruun
 • “Sunde Skåle” af Maria Engbjerg
 • Den fineste lille glasæske, med lækre chokolader i
 • Broste Copenhagen x GRØD stel, som jeg har ønsket mig, siden det blev lanceret. Jeg fik skålen, og har så selv købt tallerken og krus på udsalg, for nogle af de penge, jeg også fik.
 • “Vidunderlige Vafler” af Camilla Stemann Jensen (man kan aldrig få for mange kogebøger)
 • En mørkegrøn Adidas t-shirt. Den var desværre for stor, så lige nu venter jeg på at få den hjem i den rigtige størrelse, og derfor er den ikke med på billedet. Men jeg glæder mig til at tage den i brug, for den  er bare SÅ nice!

fullsizeoutput_88f2 fullsizeoutput_88f3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenstund // Første dag efter ferien