Matcha Køleskabsgrød

Julie Sandlau Smykker

plaza

Fik I, hvad I havde ønsket jer? Jeg fik SÅ mange gode ting, og håber at nogle af jeres ønsker også blev indfriet.

Ellers er det måske tid til at forkæle sig selv lidt? Måske er det endda tid til selvforkælelse, på trods af gode julegaver? Jeg kigger i hvert fald stadig rundt på diverse webshops, selvom det lige har været jul. Og i min “websurfing” faldt jeg over plaza.dk, hvor jeg har fundet ovenstående smykker fra Julie Sandlau. Der forhandles mange kendte brands på hjemmesiden, men jeg er altså særligt vild med Julie Sandlaus sortiment, og særligt serien med blade, i både guld og sølv, synes jeg er virkelig fin. Jeg er ret vild med at det er så simpelt, men stadig rigtig fint og detaljeret. Jeg har især forelsket mig i de øreringe, jeg har sat på collagen her, men der er også masser af ringe, halskæder og armbånd – både fra Julie Sandlau og hos plaza.dk generelt.

Foruden Julie Sandlau forhandler de også andre kendte mærker som Story by Kranz & Ziegler og Daniel Wellington, samt et væld af lidt mere “ukendte” brands, hvor der virkelig også er mange pæne smykker at finde! Jeg synes i hvert fald det er en hjemmeside, der er værd at tjekke ud!

download-7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matcha Køleskabsgrød