Morgenstund

Karneval & Udklædningsfester

sidste-skoledag2

Det er så småt ved at være fastelavnstid. Der er fastelavnsboller i bagerne (og jeg tror snart, jeg skal bage min første hjemmelavede portion. Det er ikke for tidligt, når nu de alligevel allerede er i butikkerne, vel…?) og det er tid til at kigge efter fastelavnskostume – hvis man vel og mærke skal til udklædningsfest.

Det skal jeg! For på mit gymnasie er der tradition for at holde karneval. En fastelavnsfest uden tøndeslagning, men til gengæld med høj musik og fadøl. Men en del af fastelavnskonceptet fastholdes: Man skal møde op udklædt! Det er altså ret sjovt, når sådan en flok 16-20 årige giver den gas med udklædning, og der er altid nogle rigtig flotte/skægge/sjove/skøre i blandt de mange kostumer.

Udklædningsfester er bestemt sjovest, når folk går op i det, og jeg tror også kun, at en fest som karneval kan fungere, fordi vi er så lille et gymnasie, hvor det er en naturlig del af “VG-ånden”. Også på efterskolen var udklædning et tema, der gik igen til mange arrangementer, og det var altså ret sjovt, når folk virkelig gik op i det. Det var slet ikke akavet på samme måde, som jeg husker det fra folkeskolen.

Og det er det heller ikke på gymnasiet – det er bare sjovt! Jeg var ikke til karneval i 1.g, men i 2.g var jeg med, og tænker at jeg skal med igen i år. Nu skal jeg bare have fundet på et godt kostume… Har I nogle forslag?

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med partybutikken.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenstund