Birthday Presents

Kay Bojesen

Jeg er vild med Kay Bojesens trædyr. Jeg synes at kombinationen af det tidløse design i lækker kvalitet, tilført lidt humor og barnlighed er super fin. Jeg har selv aben, og den er nok noget af det, jeg er allergladest for på mit værelse. Jeg fik den til min dåb (jeg var 13) og jeg tænker at den skal følge mig hele livet. I en periode ønskede jeg mig også de farvede fugle, men jeg synes alligevel at de blev lidt for meget til mit meget lyse værelse. Så da turtelduerne kom frem blev jeg meget begejstret! De er I samme facon som de farvede, men lidt mindre og mere neutrale i farverne. Flodhesten synes jeg bare er for sjov, og jeg tænker at den kunne være et humoristisk indslag på skrivebordet.

Alle tre ting er fundet hos Fangels, der, udover de fine Kay Bojesen figurer, forhandler smykker og meget mere. Der er bl.a. Georg Jensen smykker, Spinning Rings, en masse ure og meget andet godt. Fragten er gratis, og der er mange procenter at spare, når man køber over nettet. Jo mere du køber, jo mere sparer du. Smart!

Dette indlæg er sponsoreret

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday Presents