Skægge Plakater

Keune Hårprodukter

smarthair

Mit hår har aldrig været noget, jeg har brugt lang tid på. Jeg er fra naturens side udstyret med tykt og mørkt hår, der ikke kræver forfærdeligt meget pleje. Selvfølgelig er det altid godt at passe på sit hår (og jeg kunne helt sikkert være bedre til det), men på mange måder er mit hår ret tilgivende og nemt at have med at gøre. Jeg vasker det med shampoo og balsam hver anden til tredje dag, og gør ellers ikke så meget andet ved det, end at redde det hver morgen, og så bare lade det hænge løst, flette det, sætte det i en knold eller en hestehale.

Det er minimalt, hvad jeg har brugt at produkter, og det er min egen lille teori, at det også er derfor, jeg aldrig har haft store problemer med mit hår. Det har altid været sundt og stærkt, for jeg har ikke puttet forskellige produkter i, glattet og krøllet eller farvet. Det har fået lov til at passe sig selv, og det, tror jeg, faktisk er ret sundt for det – hvis man da har et hår, der “kan” det.

Jeg har også fundet ud af, at det bare er dét, der fungerer for mig. At bruge minimalt med tid og produkter på mit hår. Jeg dur ikke til at skulle stå og sætte mit hår hver eneste morgen. Sådan er man jo så forskellige, men det er bare ikke noget, der interesserer mig.

MEN jeg har alligevel to produkter, som jeg er ret glad for at have. Det er saltvandsspray og tørshampoo. Herover har jeg fundet noget fra Keune, der skulle være ret godt. Jeg har ikke prøvet netop disse produkter, men generelt er jeg rigtig glad for at anvende tørshampoo, hvis mit hår ser en anelse fedtet ud, men jeg gerne vil strække hårvasken en ekstra dag, og saltvandssprayen bruger jeg, hvis jeg gerne vil have lidt mere liv og fald i mit hår, men ikke benytte alle mulige “kunstige” produkter. Jeg synes, at saltvandssprayen giver et ret lækkert, ikke for stift og poleret look, som jeg er rigtig glad for, hvis jeg, en gang i mellem, har lyst til at gøre lidt ved mit hår.

Ellers, ryger det altså ofte bare i en hestehale og så ud af døren! Hårpleje skal ikke være en sur pligt, men tilpasses efter dét, man selv har tid og lyst til.

Dette indlæg er sponsoreret og skrevet i samarbejde med smarthair.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skægge Plakater