5 Skøre Om Mig

Kreafunk

dubuy kreafunk

1: aGLOVE – 2: aMOVE – 3: aHEAD

Musik er en stor del af min, og højst sandsynligt også mange andres, hverdag. Vi er en generation, hvor musik fylder meget, og er til stede i større eller mindre grad hele tiden. Musiksmag er en meget individuel ting, og forskellige streaming-sites bliver flittigt brugt.

Jeg selv bruger primært min telefon, og så Spotify som musiktjeneste. På vej til skole, når jeg træner og går ture anvender jeg de høretelefoner, der følger med iPhone’en, men jeg kunne nogle gange godt tænke mig nogle andre, lidt pænere. Og her synes jeg at ovenstående fra Kreafunk er et super godt bud. De er trådløse og i ret lækkert design, synes jeg, fåes også i hvid, og så er de lige nu på tilbud hos dubuy

Det er de andre højtalere, jeg har udvalgt, også. Altså både på tilbud og i lækkert design. Aglove højtaleren kan lyse, og er dermed helt perfekt til sommer-grill-aftener i haven, hvor man kan slutte sin telefon til via bluetooth, og dermed afslutte en dejlig sommeraften med blide toner. Den anden højtaler, aMOVE er også trådløs og med bluetooth, så du kan tage din musik med dig overalt.

Jeg har selv en lille, trådløs højtaler, der dog ikke er i lige så pænt design, og den er jeg virkelig glad for. Det kan altså anbefales, at anskaffe sådan en lille, handy fætter, så man kan spille god musik hvor end man er.

Og så er Kreafunk-produkterne, der forhandles hos dubuy, som også har masser af andre lækre sager til hjemmet, et ret godt bud.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med dubuy

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Skøre Om Mig