Nytårsdessert // Sprød & Blød Chokoladetærte og Chokolade/Appelsin Macarons

Kreativitet // Om at øve sig og lære nyt

christmas-3013762_1280

Som barn var jeg enormt kreativ. Jeg har brugt timevis på perleplader, tegninger, malerier, perledyr, æsker, smykker osv. I flere år gik jeg til billedkunst – en fritidsaktivitet hvor jeg sammen med andre jævnaldrene og med supervision fra en underviser, fik prøvet forskellige teknikker og arbejdet kreativt med en masse forskellige former for kunst. Jeg var vildt glad for det! Jeg var ikke noget særligt talent, men jeg hyggede mig virkelig med det. Jeg tror, jeg var så glad for det, fordi det var en interesse for mig, men også fordi jeg blev udfordret og udviklede mig selv.

Jeg tror nemlig, helt generelt, at fastholdelsen i en hobby i stor grad handler om at være interesseret, men også om at blive udfordret, lære noget nyt og opleve successer. Det er så sjovt, når man lærer noget nyt og pludselig kan ting, man har drømt om at kunne. Det gælder med alle hobbyer – fodbold, foto, brodering eller madlavning. Det kræver øvelse, at blive god, men det er også dét, der gør det sjovt.

Man kommer langt med at øve sig for sig selv, men nogle gange kan det også være rigtig fedt at få professionel hjælp. Jeg tegnede enormt meget for mig selv, men det var alligevel noget andet at være til billedkunst. Så jeg vil gerne slå et slag for aktivt at søge og tilegne sig nye kompetencer, hvis man har en bestemt interesse, som man godt kunne tænke sig at udforske og udfordre. Der er masser af muligheder, og hvis man gerne vil gøre det rigtig nemt og bekvemt kan man melde sig til online-kurser – f.eks. hos steder som WeTeach, der har masser af kreative kurser inden for bl.a. foto, hækling og tegning. Hvis jeg skulle vælge et kursus ville det fok være et fotokursus hos WeTeach, da jeg tænker at det ville være fedt at få nogle flere redskaber til fotografering til bloggen og på rejser. Det ville være ret fedt!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med WeTeach

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsdessert // Sprød & Blød Chokoladetærte og Chokolade/Appelsin Macarons