Vinterjakker på Tilbud

Læseferiemorgen

IMG_7435

Jeg STORnyder læseferien. De sidste måneder af 1.g var hårde, så det er helt fantastisk at være “fri”. Som gymnasieelev er der nemlig altid en aflevering, der venter, et projekt, der skal forberedes eller en tekst, der skal læses, så at have helt fri og en lectioforside, der er tom, er virkelig dejligt. Der er ingen dårlig samvittighed over at holde fri, hvilket næsten er det bedste ved det hele.

Nu siger jeg jo godt nok helt fri, og det passer selvfølgelig ikke helt. For egentlig har jeg jo læseferie – og altså ikke helt ferie endnu. Men jeg trak ingen eksaminer, og min sidste årsprøve (torsdag/fredag) er med 24 timers forberedelse, og jeg kan derfor ikke forberede mig endnu. Så lige nu, har jeg ferie. Dagene fylder jeg med arbejde, rare planer med søde mennesker og tid til bare at gøre det, der gør mig glad.

For eksempel er stort set hver dag i læseferien startet på samme måde: Med morgentræning og efterfølgende langsom, god morgenmad. I dag var ingen undtagelse. Jeg stod op ved 7-tiden, spiste en lille portion chiagrød og løb ned mod fitness lidt i otte. Her var jeg til cirkeltræning og mave/ryg med alle pensionisterne (ret skægt og hyggeligt), og så kunne jeg løbe hjemad igen, mens jeg glædede mig til morgenmaden. For efter sådan en omgang træning fra morgenstunden er jeg altid glubende sulten, så jeg ser virkelig frem til at komme hjem, hoppe i bad og trylle en morgenmadsanretning frem. Det er den ultimative selvforkælelse og bedste start på dagen, synes jeg, og jeg står gerne tidligt op, for at nå det. IMG_7438

// Greenie af frossen spinat, ananas, agurk, mynte, basilikum, chiafrø, lidt agavesirup og vand // Havregrød med chiafrø, hampefrø og vanilje, toppet med hasselnøddesmør, banan, blåbær, hasselnødder, kakao og kakaonibs // Og kaaaaffe //

I dag blev morgenmaden til greenie, grød og kaffe. Jeg har haft en pause med morgengrøden, mens det har været så varmt, men i dag er det regnvejr, og så fik jeg sådan lyst til en lun portion grød.  Greenien er efterhånden en fast del af min morgenmad (enten som en tyk, cremet greeniebowl med topping eller mere flydende, drukket med sugerør). Jeg synes simpelthen, det er så rart at starte morgenen med grønt, vitaminer, fibre, væske og superfoods i lækker forklædning. Virkelig godt!

Jeg skulle have været sammen med en veninde i dag, men hun er blevet syg og måtte aflyse, så jeg tror i stedet, at jeg vil tage mig sammen og gøre grundigt rent på mit værelse, når jeg er færdig med morgenmaden.

Og en sidste bemærkning: Nu har jeg givet jer mit bud på den perfekte morgen, og jeg er meget interesseret i at høre hvordan I helst starter dagen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterjakker på Tilbud