GIVEAWAY: Valgfri Desenio Plakat

Laksesalat

IMG_4014

Det her er så simpelt, som det næsten kan blive. Men så, så, så godt. Og så vækker det efterskoleminder. Jeg blev nemlig præsenteret for laksesalaten for første gang derude, og har siden lavet det utallige gange til aftensmad og frokost. Allerhelst med ristet rugbrød og en perfekt moden avokado. Sådan en omgang kan jeg spise til lidt let aftensmad, eller tage med til frokost på skolen. Ofte laver jeg til et par dage ad gangen, da det holder sig rigtig fint på køl.

Det er lidt samme koncept som tunsalat, men den fede smag af mayo’en har jeg aldrig rigtig kunne forene mig med. Derfor er denne laksesalat så meget mere mig! Den er mere let og frisk i det, og så mætter den dejligt og bidrager med sunde fedtstoffer og proteiner.

Udgaven på billedet herover var den helt plain udgave, men jeg kan anbefale at tilføje peberfrugt i små tern, ærter, sojabønner eller forårsløg.

Opskrift til 1 person:
1/2 varmrøget laksefilet
2-3 spsk. hytteost
1 spsk. creme fraiche
1/4 hakket rødløg (eller 1 forårsløg)
citronsaft
salt & peber
evt. lidt ærter, sojabønner og/eller små tern af peberfrugt
til servering: ristet rugbrød og avokado

  1. Pluk laksen i stykker, og rør den sammen med hytteost, cremefraiche og hakket løg.
  2. Tilsæt evt. ærter, sojabønner og/eller peberfrugt, hvis du vil have det i.
  3. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Server med det samme, eller opbevar på køl.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Valgfri Desenio Plakat