Små Ting

Les Rêves Lingerie

 

img_1219

Lige inden jeg tog på studietur kom det her ind ad døren. Det lækreste sæt undertøj købt hos Les Rêves Lingerie. Det kom pakket i den fineste æske, og det føltes virkelig luksuriøst og eksklusivt, og scorede højt på selvforkælelsesskalaen.

img_0920

For der er ikke noget, der kan få én til at føle sig så godt tilpas, som lækkert undertøj. Sådan noget, der både sidder godt og er pænt, så man føler sig klædt på til dagen – helt fra det inderste lag. Jeg er særligt glad for sæt, der matcher. Egentlig kan det jo være lige meget, da der sjældent er nogen, der skal se mig i undertøj, men det gør bare noget godt for selvtilliden!

fullsizeoutput_76e3

Sættet her, der er fra brandet Perilla, er som sagt købt hos Les Rêves Lingerie, der har en del lækkert undertøj. Det er i den lidt højere ende af prisskalaen (i hvert fald sammenlignet med high-street mærker), men man får til gengæld også noget for pengene, så hvis man gerne vil forkæle sig selv (eller en man kender) lidt, så, synes jeg, er det nogle penge, der er er godt givet ud.

Hvis I er lige så vilde med dette sæt som jeg er, så kan i købe bh’en her og trusserne her

Undertøjet er delvist sponsoreret af Les Rêves Lingerie, men jeg er ikke blevet betalt for at skrive om webshoppen, og ord og holdninger er helt mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting