Små Ting

Lidt mere om Chris Copenhagen Watches

chris

Så I det indlæg om mit nye ur, som jeg skrev for en uge eller to siden? Hvis ikke, kan I genlæse det her, og så vil jeg igen i dag slå et slag for Chris Copenhagen!

For det er altså virkelig bare et nice brand, med nogle vildt flotte ure! Der er både de helt enkle, klassiske, men også nogle, der er lidt anderledes. De har nemlig den blå kollektion, som I kan se herunder, med ure med både blå skiver og remme. Stadig i det klassiske, tidløse design, men med lidt mere knald på farverne. Perfekt statement piece. Jeg synes, at uret med blå rem og sølvskive er ret nice, og det er nok dét, jeg ville vælge, hvis jeg skulle have et af de blå.

chrisbla%cc%8a

Urene forhandles selvfølgelig på deres egen website, men også hos UniWatches, der altid har en masse gode tilbud på mange forskellige ure. Der kan man altså finde Chris Copenhagen urene, men også se om der er noget andet, enten i samme stil eller noget helt andet, der falder i ens smag. Der er meget at vælge i mellem i hvert fald, så det burde være muligt at finde lige dét, man søgte. Og selvom jeg mener, at et ur kan være en investering, som det er okay at betale lidt ekstra for, hvis man så til gengæld får noget i god kvalitet, så er det nu også meget rart at priserne ikke er unødigt høje – og det er de ikke hos UniWatches (særligt ikke på deres tilbudsside, hvor der virkelig kan gøres nogle scoops!)

Jeg var som sagt så heldig, at få et ur fra Chris Copenhagen. Jeg fik modellen CCL1010 Hovedbanegård, som jeg stadig er virkelig, virkelig glad for. Jeg synes simpelthen det er SÅ pænt! Det er perfekt til at tilføre lidt mere liv og personlighed til et basic outfit, men uden at det “larmer” for meget. Jeg har tilmed kun fået komplimenter for det.

Og så findes urene forresten også i herremodeller, med lidt større urskive, og i samme lækre design. En oplagt gaveidé!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Chris Copenhagen, og mit ur er modtaget som en gave i forbindelse med samarbejdet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting