Sund Pastaret på 10 Minutter!

Lissabon: Dag 2

fullsizeoutput_7724

// Smukt morgenlys //

Anden dag i Lissabon startede tidligt. Der var et tæt pakket program for dagen, så vi begav os ud i byen tidligt efter morgenmaden.

Vi startede med en lang gåtur ud mod området Belém. Vi gik langs vandet, og gjorde også stop for at få en is, da vi var cirka halvvejs. I Belém så vi Padrão dos Doscobrimentos, Torre de Belem og parken og markedet foran Mosteiro dos Jerónimos. Solen skinnede og der var god stemning!

Så var det frokosttid. Det var blevet lidt sent, så vi var godt sultne. Mig og nogle af pigerne endte med burgere fra kæden Honorato, som vi tog med over i en park og nød i solen. Det var lige, hvad vi trængte til!

Herefter var der frivillig tur i klosteret og ellers tur hjemad. Jeg tog med i klosteret, og var så glad for den beslutning, for det er nok det smukkeste, vi har set på hele turen. Det skal man se, hvis man tager til Lissabon.

Turen gik herefter hjemad mod vores område. En tur, der endte med at blive ret lang, men også ganske hyggeligt. Vi var en lille gruppe, der fulgtes, så vi fik snakket og grinet en masse, mens vi gik, gik og gik. De sidste par kilometer tog vi en tuc-tuc. De er el-drevede og kører over det hele, og så er det bare en hammersjov transportform, der er de ekstra penge værd.

Om aftenen tog vi ud og spise med vores hostel. De havde arrangeret en “dinner out” man kunne komme med på for 15 euro. Det var virkelig dårlig mad(!), men der var fri sangria og øl, så mange var tilfredse alligevel. Jeg smuttede dog tidligt hjem og hoppede under dynen, efter at have spist en banan og en energibar til aftensmad.

Jeg var træt og glad, på trods af den lousy middagsoplevelse.

fullsizeoutput_7727

// Gåtur ned gennem byen, over Praca do Comércio, ned mod vandet //

fullsizeoutput_7726

// Afsted langs vandet //

fullsizeoutput_7725

// Der var masser af streetart i Lissabon! Her sjove dekorationer ved vandet //

fullsizeoutput_7728

// Havnepromenade med små restauranter og barer og fin udsigt //

jwk_9346

// 2.c på haven… //

jwk_9423

// …og 2.c på toppen //

fullsizeoutput_7729

// Padrão dos Doscobrimentos: Et monument for Portugals søfarertid //

fullsizeoutput_772a

// Torre de Belém: En af Lissabons ældste historiske bygninger //

img_1048

// Parken foran Mosteiro dos Jerónimos (Jerónimo klosteret), der er et gammelt, smukt kloster, der er kommet på UNESCOs verdensarvsliste //

fullsizeoutput_772b

// Sen frokost-picnic i parken //

fullsizeoutput_772c

// Lækre burgers fra Honorato + pommes med den vildste aioli! Jeg fik en veggie-burger med kikærtebøf og camembert, virkelig godt //

img_1082

// Jerónimos kloster. Så-så-så smukt! //

img_1070

// Virkelig imponerende bygningsværk //

img_0950

// Tuc-tuc tur! Lidt dyrt (i hvert fald dyrere end taxaerne, der er virkelig billige), men bestemt pengene værd, for det var SÅ sjovt! //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund Pastaret på 10 Minutter!