10 Tips til Effektivt Arbejde // Sådan kommer du godt igennem skriveperioder!

Lørdagslinks #4

loerdagslinks4

Det er lørdag og det er tid til lørdagslinks. I sidste uge sprang jeg dem over, da jeg havde fødselsdag, men nu vender jeg stærkt tilbage med en samling skægge ting og spændende artikler fra world wide web.

Hvis I har sjove/interessante/underlige/gode ting og links, I gerne vil dele, vil jeg mægtig gerne se dem!

  • Hvis du vil leve rigtig længe, er der måske nogle tips og tricks at hente i denne artikel, der handler om hvad de ældste mennesker i verden spiser hver dag. Ret sjovt!
  • Det her koncept med bæredygtig, økologisk, sund og nærende mad leveret lige til døren på glas, er virkelig nice. Det tager færdigretter til et helt nyt niveau.
  • Jeg ville gerne spise så pæn toast. Hver eneste dag. Jeg tror, jeg får for lidt ristet brød.
  • Hvad er hygge egentlig? Ja, det kan godt være lidt svært at definere.
  • Vi fortæller flere forskellige historier om os selv. Hvad ville der mon ske, hvis vi valgte at fortælle den gode historie? Måske ville vi så kunne skabe et mere meningsfyldt liv for os selv.
  • Sådan her kan tiden godt føles ind i mellem.
  • Vores kroppe kan åbenbart ikke holde til vores moderne livsstil. I hvert fald ikke, hvis du spørger Chris MacDonald. Det er måske vigtigt at overveje og have med i baghovedet, hvis man gerne vil leve et langt og sundt liv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Tips til Effektivt Arbejde // Sådan kommer du godt igennem skriveperioder!