Midt i Morgenkaffen

Lørdagslinks #7

links7

Så er der lørdagslinks til jer, som I kan underholde jer med på denne weekenddag. I denne omgang er der fokus på natur, sundhed og mad (og så lige en enkelt sjov joker), og jeg håber, I vil finde det interessant.

  • Jeg følger troligt med hos sundhedsbloggeren Christine Bonde – både for hendes lækre opskrifter, men også for hendes indlæg, hvor hun forholder sig kritisk til hele sundhedsverdenen. Hun er enormt velreflekteret og velformuleret, og det er så underholdende, men samtidig interessante, indlæg.
  • Det her er så sjovt! Venner er en af mine favoritserier, men jeg har aldrig lagt mærke til nogle af disse ting. Har I det?
  • Reflektioner over hvorfor vi spiser mad i skåle. Jeg synes, det er sjov læsning, og der bliver præsenteret nogle lidt sjove og skægge vinkler på hele bowl-konceptet. Jeg synes dog også, der ligger en hvis kritik og modstand implicit i artiklen, hvilket jeg ikke helt kan forstå. Det er, trods alt, bare en madtrend – og en pæn og lækker én af slagsen, som jeg stadig har tænkt mig at følge.
  • Hvis I mangler lidt motivation for at komme udenfor, så læs lige med her.
  • Naturen er simpelthen så vild, og de her vandfald er nok noget af det smukkeste, jeg har set. Jeg skal bestemt tilbage til Grand Canyon for at se dem!
  • Den her pastaret med rødbede ser virkelig lækker ud! Andre end mig, der er vilde med madvideoerne på facebook?
  • Man kan også dyrke yoga bare for motionens skyld, hvis man ikke er til det mentale og spirituelle i det. Jeg synes, at begge aspekter af yogaen er gode og gavnlige for den brede sundhed, men jeg kan også sagtens forstå idéen om bare at have fokus på det fysiske. Hvis det kan få flere på yogamåtterne, er det et go herfra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midt i Morgenkaffen