Lissabon: Dag 6

Lørdagslinks #8

links8

Så er der lørdagslinks i bedste lørdagsstil. Jeg holder også ægte lørdag: Med blødt tøj, kaffe og chokolade, lidt lektier og tid til serier og afslapning. Perfekt.

Jeg er en anelse træt i dag, for jeg var på besøg hos Emma og til fest i går – den såkaldte BurnOut. Det var en strandfest (yes, lidt koldt her i maj, når det bliver aften/nat og solen forsvinder), hvor studenterne fra IB, der allerede er færdige nu, brændte alle deres noter på et kæmpe bål. En ret nice tradition, som Emma havde inviteret mig med til, så jeg også kunne få mødt alle hendes venner fra kostskolen. Da vi var kolde og trætte nok slentrede vi hjem gennem Nyborg, og så faldt vi ellers omkuld på Emmas lille kostskoleværelse. Vi endte alligevel med at snakke længe, så det blev ikke til så mange timers søvn. Jeg tog hjem efter morgenmaden, først på formiddagen, og er nu landet herhjemme. Træt og glad.

Så jeg skal bare slappe af. Om lidt skal jeg se genudsendelsen af “Mors lille dreng på egne ben” og så skal jeg ud og gå en tur med min mor, moster, kusine og fætter senere i eftermiddag. Rare lørdagsplaner!

Her er der lidt blandende ting det store interweb, som I kan underholde jer selv med. Både lidt kloge ord, sjove videoer, interessante tekster, flotte sko osv. osv. Lutter gode sager!

Fortsat god lørdag og weekend! Og nyyyyyyd nu solen!

  • Jeg er ret vild med fitness/food/lifestyle-kanaler på youtube, og særligt Tess Begg har fanget mig. Hun laver fantastisk lækker vegansk mad, og så er hendes videoer vildt flotte. Jeg får helt lyst til selv at leve mere plantebasseret, hvis man kan spise så flot og lækker mad!
  • Den her video med Helse Matilde, produceret af Morten Svane, sætter fokus på et virkelig vigtigt problem, i forhold til kropsidealer og sociale medier. Se den!
  • Måske kan disse tips og tricks være en hjælp til eksamensperioden? Det handler bl.a. om “fake it till you  make it”, som jeg selv synes giver rigtig god mening.
  • Jeg vil så gerne besøge den nye restaurant Greenilicious i Aarhus!
  • Hvis du ikke allerede er i gang med at løbe, er det bare om at komme i gang
  • Birkenstock har lavet nye sandaler. Der er SÅ mange pæne, men disse er klart en af favoritterne.
  • Please sig at jeg ikke er den eneste, der kan genkende sig selv i mange af punkterne her?
  • Den her video/sang med Christopher er så-så sjov! Jeg lover, når man har hørt denne “danske udgave” af Alane, kan man ikke høre andet!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lissabon: Dag 6