InstaMoments #22

London Day Four

 

 Vores eget kvarter var myldrende fyldt med mennesker om morgenen, og det var næsten ikke til at komme ned til Undergrundsbanen, for alle de finansfolk, der arbejde i vores område.

 

Morgenmaden købte vi hos en kæde, der hedder Pret A Manger, der har super lækre ting til en rimelig pris. Deres ting er sunde og frisklavede med gode råvarer, og valgmulighederne mange. Vi blev rigtig glade for denne kæde, og spiste faktisk morgenmad, frokost og aftensmad der på vores sidste dag.

 

Morgenmaden tog vi med “to go” og spiste den på Trafalgar Square, der er en stor plads i London. Vi havde læst om duer og flotte vandbassiner, men blev mødt af arbejdsmænd og afspæringer. Der skulle være opera på en storskærm samme aften, så det var de ved at gøre klar til, og duerne havde derfor også besluttet at smutte.

 

 

På vejen fra Trafalgar Square og ned mod St. Jame’s Park og Buckingham Palace så vi både hestepoliti og (meget) bevæbnede politimænd, der skulle passe på Englands premierminister.
Undervejs kom vi også forbi Big Ben igen, og kunne altså ikke dy os for at tage lidt flere billeder. Det ér nu altså en imponerende bygning.
Den store kirke, Westminister Abbey, ville vi egentlig have været inde og se, men med en pris på 180 kr. pr. person og en meget lang kø, besluttede vi at det vist ikke var det værd. Så vi tog nogle billeder udefra, og gik videre.

 

 

Hestetemaet fortsatte, og vi så tilfældigvis vagtskifte hos Horse Guards Parade lige ved siden af St. Jame’s Park. Meget højtideligt, og meget langtrukkent, men flotte heste og en sjov tradition.

 

Efter hesteshowet gik vi gennem St. Jame’s Park for at komme til Buckingham Palace, og her var der virkelig en hyggelig stemning! Der var virkelig mange fugle, og egern, der kunne håndfodres, og parken i sig selv var rigtig fin, og mere lukket og kuperet end de store parker vi tidligere havde besøgt.

 

 

 

 Tilfældigvis kom vi til Buckingham Palace klokken 12, hvor der var vagtskifte. Så der stod vi, sammen med et hav af andre mennesker, turister såvel som englændere, og kiggede på garderne, der marcherede frem og tilbage, mens de spillede. Det var faktisk ret sjovt at se, og noget mere spændende, end da vi var et hurtigt smut forbi palacet på den første dag.
Da vi troede at nu var vagtskiftet ovre, og politiafspæringerne blev fjernet, spærrede de pludselig af igen, og gæt hvem der så kom kørende?! Englands dronning! Man må sige at vi fik det optimale ud af vores besøg på Buckingham Palace, i forhold til at vi havde regnet med at vi bare skulle se det, tage et billede og så gå videre.

 

 

 

 

 

 

 

Det allersidste vi skulle, var at gå lidt omkring i vores eget kvarter. Det var altså et enormt charmerende og specielt område vi var dumpet ned i, så der var masser at kigge på! Graffiti var ikke noget vi havde set ude omkring i byen, men nede ad Brick Lane, der lå et par gader fra hvor vi boede, var der masser, og folk gik virkelig op i det. Det mindede mig faktisk lidt om det område vi boede i, i New York. Det var ret sjovt bare at gå lidt omkring og kigge, og det var en rigtig fin afslutning på nogle fede dage!
Vi fløj hjem sent om aftenen, og fik derfor set den smukkeste solnedgang oppe fra skyerne! Vi var meget, meget trætte, både på vejen hjem og dagen efter, men også glade efter 4 helt fantastiske dage med fuld fart, storbystemning og oplevelser!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #22