Europa Tour: Wien II

Mælkechokolade Brownies med Nødder & Karamel

S I N D S Y G T gode brownies, som jeg bagte for efterhånden længe siden. Både smag og konsistens er lige i øjet, og de vakte stor begejstring, da jeg servede dem for min søde familie. En rigtig tung og intens brownie, med masser af knas på toppen i form af forskellige nødder. Den er lavet med mælkechokolade, og dermed ret mild i smagen, og det komplimenterer karamel- og nøddesmagen super godt!

Opskrift på mælkechokolade-brownies (milkies) med nøddeknas (ca. 20 x 20 cm):
100 g mælkechokolade
50 g mørk chokolade
100 g smør
3 æg
160 g sukker
50 g mel
1 knivspids salt
50 g mælkechokolade
100-150 g blandede nødder (afskallede hasselnødder, mandler, valnødder)
1-2 dl flydende karamel (købt eller hjemmelavet)

  1. Smelt 100 g mælkechokolade, mørk chokolade og smør sammen over vandbad, og lad det køle af et øjeblik.
  2. Pisk æg og sukker sammen.
  3. Rør chokolademassen i æggemassen.
  4. Bend mel og salt i.
  5. Hak mælkechokoladen, og vend den i dejen.
  6. Hæld dejen i en form (ca. 20 x 20 cm) foret med bagepapir.
  7. Hak nødderne groft, og drys dem over hele overfladen af brownien.
  8. Varm karamellen i mikrobølgeovnen, så den bliver mere lind, og fordel den over brownien.
  9. Bag brownien ved 180 grader i 30-40 min.
  10. Lad den køle helt af, og gerne på køl i et par timer eller natten over, inden den skæres i firkanter og serveres. 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Europa Tour: Wien II