Vesterhavet

Malthe 11 År

image

En jeg kender særdeles godt, og holder ufattelig meget af, har fødselsdag i dag. Det er nemlig Malthe, min yngste lillebror, der fylder 11 år.

Så helt lille er han ikke længere. Det er faktisk ret vildt, som tiden løber. Jeg synes ikke det er længe siden han stolt fortalte, at han var “dre år”, og jeg kunne nusse ham i søvn, hvis han havde svært ved at falde til ro. Og nu er han 11! Det er ikke til at fatte!

Han går i fjerde klasse. Læser, staver og skriver som om han aldrig har lavet andet. Spiller fodbold hvor han tonser afsted, scorer mål og laver finter. Er en god kamerat og en ordentlig klassekammerat, der går op i retfærdighed og at alle har det godt. Han er kærlig og omsorgsfuld – både overfor jævnaldrende og yngre. Han er kreativ og har sans for de små detaljer. Har teknisk snilde og styrer alle iPad’ens funktioner med hård hånd. Han er pisse irriterende og insisterende, og altid klar på en diskussion. Han er stædig og målbevidst. Han har krudt i røven, men også brug for bare at slappe af på sofaen. Han er stor, men stadig også lille og med behov for at putte. Han er (for det meste) klar med en frisk bemærkning, og indehaver af den sjoveste form for humor samt et arsenal af sjove citater og talemåder. Han er klog og har den vildeste klæbehjerne. Er nærværende og god til at fordybe sig. Han kan charme mig og overtale mig til det meste. Han har glimt i øjet og ofte et smil på læben. Han er mere musikalsk end alle os andre herhjemme. Har dansemoves og rytme i kroppen. Han gennemskuer lynhurtigt systemer. Han er tænksom og følsom. Han er den vildeste fodboldnørd jeg kender. Han er megakilden.

Jeg genkender meget af mig selv i ham og jeg har let ved at mærke ham – og han mærker også mig.

Han er min lillebror, og jeg er umådeligt stolt af ham.

STORT TILLYKKE MED DAGEN MALTHE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vesterhavet