Gaveidéer til Ham

Min Hudplejerutine

IMG_9046

Dullegrej, makeup osv. er ikke noget, jeg bruger synderligt meget tid på. Det siger mig ikke så meget, og det er ærligt talt ikke noget, jeg har tålmodighed til at engagere mig helt vildt i. Men alligevel, så er jeg bevidst om at passe (bare nogenlunde) ordentligt på min hud. For jeg kan se, at min hud har det bedre i de perioder, hvor jeg sørger for at få renset og fugtet. Det behøver ikke være den helt store omgang, men bare en lille smule hudpleje.

Jeg er vokset op i en familie, hvor der altid har været rigeligt med gode cremer fra apoteket, da min mormor har arbejdet på et apotek i hele sit arbejdsliv. Dermed har vi altid været veludstyrede, når det kom til cremer, hudplejeprodukter og solcreme. Det har været kvalitetsprodukter, uden unødige kemikalier og parfume – og det, tror jeg, er det allerbedste. Jeg tror meget mere på en god “gammeldags” fugtighedscreme uden konserveringsmidler, parabener og parfume, end på en eller anden fancy (og ofte dyr!) creme fra et kendt mærke, der lover evig ungdom.

Min hudplejerutine plejer at bestå i at jeg vasker med en mild ansigtsvask, når jeg er i bad, og så bagefter påfører en helt almindelig fugtighedscreme (evt. en til ansigtet). Også på kroppen bruger jeg blot en helt almindelig bodylotion. Det er det. Jeg gør ikke mere. Jeg siger ikke, at jeg har fejlfri hud (særligt ikke i de perioder, hvor jeg ikke husker at passe ordentlig på den), men det er altså min erfaring, at der ikke nødvendigvis skal mere til, før man kan se resultater.

Nogle af de hudplejeprodukter, jeg kunne finde på at bruge, er dem fra Dermalog. Dem har vi haft flere gange og jeg har været rigtig tilfreds med dem. Og så er de netop fri for unødvendige kemikalier så som konserveringsmidler, parabener og parfume. Jeg husker også, at det var en creme fra Dermalog, jeg anvendte, da jeg i en periode som lille døjede meget med tør hud på hænderne. Produkterne kan fx. købes hos Dermalog.dk

Dette indlæg er sponsoreret af dermalog.dk men udelukkende et udtryk for mine egne holdninger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveidéer til Ham