Rejsetasker

Min Onsdag & Sunde Vafler

IMG_3912

Godmorgen! Har I sovet godt?

Herhjemme sidder jeg med morgenkaffen og en portion af de bedste, sunde vafler. Jeg møder nemlig sent, og, som jeg har prædiket (mange) gange før, betyder det god tid til morgenmad og kaffe, hvilket er noget jeg sætter enormt stor pris på i en travl hverdag. Og derfor noget jeg prioriterer så ofte det er muligt.

I dag bliver for mit vedkommende en lang dag, men primært med udsigt til gode ting. Gym-dagen står på latin (okay, det skal bare overståes), matematik (er ret meget en mat-nørd, så jeg glæder mig faktisk) og NV (på planen står der, at vi skal dissekere hjerter… Spændt på hvordan jeg reagerer!), så det er ganske udemærket. Jeg er sent hjemme, men det er ok når jeg møder sent, og så skal jeg i biografen med Emma, hvilket jeg glæder mig helt vildt til! Det er altid så dejligt, når man får presset hverdagsdates ind. Det giver et nyt energiboost og et afbræk i en triviel hverdag.

Hvad er jeres planer for dagen?

Vaflerne må I for god ordens skyld også hellere få. Bare fordi jeg synes det er hyggeligt at dele opskrifter med jer, og så fordi at de her vafler er hammer-gode! Dejligt mættende og kun fyldt med gode sager. Gør jer selv den tjeneste at prøve dem!

Opskrift til 2 små vafler, 1 person:
1/2 banan (gerne godt moden)
1 æg
1 bæger pasteuriserede æggehvider (det var blot fordi jeg havde det. Det kan sagtens udelades)
2 spsk. havregryn
2 spsk. kokosfibermel
et nip salt
et nip vaniljepulver
1/2 tsk. bagepulver
topping: fx. kokosflager, græskarkerner og birkes ristet på panden, 1 tsk. brombærmarmelade, en smule akaciehonning og granatæblekerner

  1. Mos bananen og pisk den godt sammen med æg og æggehvide.
  2. Tilsæt de andre ingredienser og pisk dejen godt sammen.
  3. Bag vaflerne i et nonstick-vaffeljern
  4. Spis dem med det samme, med din ønskede topping, eller opbevar dem på køl, hvor de fint holder sig et par dage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsetasker