Små Ting

Min Træning // Uge 19

img_7467-2

Sidste uge var ikke så god på træningsfronten. Det startede meget godt ud, men tirsdag, da jeg kom hjem fra skole, følte jeg mig skidt tilpas. Jeg prøvede med en løbetur, men det hjalp desværre ikke. Tværtimod. Onsdag og torsdag var jeg heller ikke på toppen (jeg var faktisk hjemme fra skole onsdag), og jeg holdt derfor træningsfri. Fredag var der konfirmation og lørdag skulle jeg arbejde hele dagen, så der valgte jeg også, ikke at presse træning ind i programmet. Første gang træning siden tirsdag blev dermed en løbetur søndag.

Ugen var dermed noget mere stille og rolig end de sidste mange uger, men det skulle også være så sundt en gang i mellem. Nu burde jeg i hvert fald have fået restitueret, så jeg er klar til at give den gas. Særligt styrketræning og yoga skal jeg altså have gang i igen!

Mandag: Langbold til idræt + 50 min. TRX-hold i fitness

Tirsdag: 5 km løb

Onsdag: Hvile (syg)

Torsdag: Hvile (syg)

Fredag: Hvile (konfirmation)

Lørdag: Hvile (arbejde)

Søndag: 5 km roligt løb+ 4,5 km gåtur med min mor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting