Små Ting

Min Træning // Uge 20

0212

Hvad jeg ikke nåede i forrige uge på træningsfronten, grundet småsygdom og travlhed, nåede jeg i den grad i sidste uge. Jeg tog virkelige revanche, og havde en super aktiv uge. Det var simpelthen så dejligt! Det blev primært til løbe og gåture, men jeg nåede da også en enkelt omgang TRX og så blev det til 2 gange yoga hjemme på mit værelse. Så rart at komme i gang med det igen! Jeg havde virkelig savnet det, så særligt den hele time, jeg tog på måtten om tirsdagen, var så tiltrængt. Derudover fungerer yoga som en fantastisk “aktiv hviledag” på dage, hvor jeg ikke skal dyrke hård motion, men jeg alligevel har lyst til at blive rørt lidt. Og så er det rigtig sundt for mine stive løberben, og en fed måde at bevæge og styrke kroppen på.

Løbemæssigt var der to højdepunkter: Coopertest om mandagen, som gik over al forventning, samt 10 km. til Odenseløbet, hvor det også gik forrygende. Så gode løbeoplevelser, der endnu en gang mindede mig om, hvorfor jeg elsker at løbe.

Fik I trænet i sidste uge?

Mandag: 1 km let løb, opvarmning + 12 minutters coopertest (2,78 km) + 50 min. TRX hold i fitness

Tirsdag: 1 times yoga hjemme på værelset

Onsdag: Godt 5 km. løb + 8 km. gåtur med min veninde

Torsdag: 20 min. yoga hjemme på værelset

Fredag: Godt 4 km. løb

Lørdag: 5 km. gåtur med min mor

Søndag: 10 km. løb til Odenseløbet – ny PR: 50:58

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting