Små Ting

Min Træning // Uge 21

img_7876

Sidste uge var virkelig god på træningsfronten. Ligesom ugen før. Jeg har været inde i en god periode, hvor jeg har følt mig super motiveret og haft lyst til træning hver dag. Jeg nyder virkelig, at min træning er så varieret, som den er for tiden, for jeg tror (og kan mærke) at det er sundt at bevæge sig alsidigt, samt at lytte til kroppen.

Får I trænet?

Mandag: 50 min TRX-hold i fitness

Tirsdag: 5 km løb + 20 min yoga + 10 min coretræning + 5,5 km gåtur med min familie

Onsdag: 30 min cirkeltræningshold + 30 min mave/ryg-hold i fitness

Torsdag: 1 times TRX-hold i fitness

Fredag: 4 km roligt løb

Lørdag: 6 km gåtur med min mor

Søndag: 5 km tempotur (i nye sko!)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting