InstaMoments #83

Min Træning // Uge 25

fullsizerender-5

Jeg er virkelig inde i en god rytme med træning (eller bevægelse) hver dag. Det gør mig glad og giver mig mere overskud. Som oftest træner jeg om morgenen, så jeg har det “overstået”. Ikke fordi jeg synes, at det er en sur pligt, men fordi det er rart at starte dagen med noget positivt og ligesom føle at man kommer i gang og får noget ud af dagen. Og så har jeg på den måde også hele dagen til at lave andre ting.

Sidste uge så sådan her ud på træningsfronten:

Mandag: 30 min cirkeltræning + 30 min mave/ryg i fitness

Tirsdag: 5 km roligt løb

Onsdag: 20 min morgenyoga

Torsdag: 50 min TRX i fitness

Fredag: 4 km løb

Lørdag: 40 min morgenyoga

Søndag: 6 km løb + 6,5 km gåtur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #83