InstaMoments #86 // Glimt fra Sydspanien

Min Træning // Uge 29

img_9451

Sidste uge var god på træningsfronten! Rigtig god! Jeg nåede 3 gange styrketræning, i form af TRX og styrketræning for mig selv, 3 gange løb og en gang yoga. Jeg bliver altid så glad, når det lykkes mig at nå det hele. Men jeg har jo også ferie og mere tid, end når den egentlige hverdag starter. Så jeg nyder disse uger, hvor jeg kan prioritere træningen højt!

Mandag: 5 km tempoløb

Tirsdag: 50 min TRX hold i fitness

Onsdag: 40 min yoga i haven + 5 km roligt løb

Torsdag: 50 min TRX hold i fitness

Fredag: Hviledag

Lørdag: 4 km løb

Søndag: 10 min. trappemaskine + 1 times styrketræning (fullbody)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #86 // Glimt fra Sydspanien