Starten på 3.G

Min Træning // Uge 31

Sidste uge var noget anderledes end de forrige uger. Jeg var nemlig på tur rundt i DK – først til Sjælland og Lolland først på ugen, og så til Aarhus sidst på ugen. Det gjorde det sværere at få tilpasset træningen, og jeg endte derfor med at have ret mange såkaldte hviledage, hvor jeg ikke dyrkede motion i traditionel forstand. Dermed ikke sagt at jeg slet ikke bevægede mig – tværtimod. For både den ene og den anden tur var ret aktive, med mange timer på gåben.

Det var sikkert rigtig sundt for min krop at holde lidt pause fra den “rigtige” træning (hvad det så end er), men stadig blive holdt i gang og bevæge mig. Jeg har det nemlig bedst, når jeg får noget luft og får rørt mig lidt. Lidt har også ret, og i sidste uge var der større fokus på min mentale sundhed i form af sociale relationer, end den fysiske sundhed. Omend jeg tror på, at de to har stor indflydelse på hinanden.

Nå, men min træningsuge endte med at se sådan her ud:

Mandag: Hviledag (i København med Cecilie)

Tirsdag: Hviledag (på Lolland hos Cecilie)

Onsdag: Hviledag (på Lolland hos Cecilie)

Torsdag: 2 km løb til fitness + 50 min TRX hold i fitness + 2 km løb hjem fra fitness + 5 km gåtur

Fredag: 5 km løb

Lørdag: Hviledag (i Aarhus med Alberte)

Søndag: Hviledag (i Aarhus med Alberte)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starten på 3.G