Små Ting

Min Træning // Uge 34

img_0028

Sidste uge var faktisk rigtig fin på træningsfronten. Jeg var mega-monster træt om mandagen, så jeg lyttede til min krop og droppede hård træning til fordel for en times blid yoga hjemme på værelset. Tirsdag var der til gengæld dobbelt op med både intervalløb og TRX, og resten af ugen var der skiftevis løb og styrketræning, og så hviledag om søndagen. Så god en træningsuge! Fik I trænet?

Mandag: 1 times yoga hjemme på værelset

Tirsdag: Knap 5 km. intervalløb (2 km opvarmning, 10 runder á 30 sek. roligt løb + 10 sek. spurt, 1 km nedkøling) + 50 min TRX hold i fitness

Onsdag: 5 km. roligt løb

Torsdag: 10 min opvarming på løbebånd + 50 min full-body styrketræning

Fredag: 5 km. roligt løb

Lørdag: 1 times full-body styrketræning

Søndag: Hvile

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting