Små Ting

Min Træning // Uge 36

img_2150

Sidste uge var riiiigtig fin på træningsfronten! Jeg fik nået alt det, jeg gerne ville, og også lyttet til min krop og slappet af. Træningen blev derfor droppet søndag, da jeg kunne mærke, at jeg havde brug for et lille break. Men det var vist også fair nok, når jeg sådan kigger på, hvad jeg ellers lavede i løbet af ugen.

Fik I trænet?

Mandag: 5 km løb + 40 min styrketræning

Tirsdag: 25 min yoga + 5,5 km gåtur med min mor og Luca

Onsdag: 5 km løb

Torsdag: 15 min opvarmning på løbebånd + 50 min styrketræning

Fredag: 7 km intervalløb (1 km opvarmning, 5 x 5 runder á 30-20-10, 1 km nedkøling)

Lørdag: 1 times cirkeltræningshold i fitness

Søndag: Hvile (en lille gåtur med Luca og min mor)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting