Små Ting

Min Træning // Uge 38 & 39

img_0551

Jeg glemte at dele ugens træning i sidste uge! Det råder jeg bod på med dobbelt-indlæg i denne uge, hvor i dermed får “min træning” for både uge 38 og 39.

Uge 38 var en smule anderledes, end så mange andre uger, da jeg fra torsdag til søndag var i Berlin. Det forhindrede naturligvis at holde gang i den almindelige træningsuge, men jeg fik da løbet en enkelt tur med min far, og så gik vi virkelig meget! Dagene op til vi tog afsted var helt almindelige på træningsfronten og jeg nåede både løbetur, styrketræning og yoga.

Uge 39 var jeg hjemme hele ugen og dermed tilbage på (næsten) fuldt blus. Det er ikke min mest aktive uge, men heller ikke en in-aktiv en af slagsen. “Højdepunktet” var coopertest i idræt om fredagen, hvor jeg (heldigvis og til min store glæde), løb længere end da vi havde test i starten af skoleåret. Træningen har båret frugt, hurra!

Uge 38:

Mandag: 4 km gåtur med Luca + 1 times fullbody styrketræning i fitness

Tirsdag: 5 km roligt løb

Onsdag: 50 min yoga hjemme på værelset

Torsdag: Hvile (kørsel til Berlin)

Fredag: 5,3 km roligt løb med min far i Berlin + ca. 18 km på gåben i Berlin

Lørdag: “Hvile” + ca. 16 km på gåben i Berlin

Søndag: Hvile (kørsel fra Berlin)

Uge 39:

Mandag: 5 km roligt løb

Tirsdag: 15 min opvarmning på løbebånd + 1 times fullbody styrketræning i fitness

Onsdag: 5 km løb med negativ split

Torsdag: Hvile

Fredag: Coopertest (2,65 km på 12 min)

Lørdag: 50 min pilates og yoga hjemme på værelset + 5 km gåtur med min mor og Luca

Søndag: 4 km roligt løb

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting