Julegaveidéer fra Amager Isenkram

Min Træning // Uge 41 + 42

img_0637

Her kommer, lidt forsinket, en gennemgang af min træning ugen før efterårsferien og i selve efterårsferien. Ugen før efterårsferien var en meget “klassisk” træningsuge med 3 x løb, 2 x styrke og så en lang gåtur. Jeg er faldet lidt af på den med yoga, men mon ikke der kommer tid og lyst til det igen snart?

Uge 41

Mandag: Hvile

Tirsdag: 5 km løb

Onsdag: 45 min core/balance hold i fitness

Torsdag: 5 km løb

Fredag: 10 min opvarmning på stairmaster + 1 times fullbody styrketræning i fitness

Lørdag: 6 km gåtur med Cecilie

Søndag: 5 km løb

Efterårsferien var noget anderledes på træningsfronten, end mine “almindelige” uger. Jeg var i København, de første tre dage, og arbejdede herefter 3 hele dage på caféen. I København gik vi en masse, så at kalde det hviledage er nok ikke helt retvisende, og på mit arbejde står og går jeg så meget, at der altså heller ikke var overskud til træning, når jeg skulle være på caféen så mange timer, tre dage i stræk. Så reelt set gik der en hel uge(!) hvor jeg ikke fik trænet i traditionel forstand. Jeg kan ikke huske, hvornår det sidst er sket! Men så er det jo bare om at huske på, at det, på den lange bane, ingen forskel gør, men at den uge til gengæld var god for mig på så mange andre måder.

Uge 42

Mandag: “Hvile” (14 km gået i København)

Tirsdag: “Hvile” (14 km gået i København)

Onsdag: “Hvile” (19 km gået i København)

Torsdag: Hvile (arbejde i 11,25 timer)

Fredag: Hvile (arbejde i 12,5 timer)

Lørdag: Hvile (arbejde i 11,75 timer)

Søndag: 5 km roligt løb

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveidéer fra Amager Isenkram