Skolerejse til Bruxelles // Dag 1

Min Uge: En travl en af slagsen

img_1370// En af de ting, der kan få mit humør op når jeg er travl og småstresset: En gåtur i skoven med Luca //

Jeg går en ret travl uge i møde. Jeg har ellers ikke særligt mange timer på gym (jeg skal møde 10 til 14 de fleste dage, pånær onsdag hvor jeg også har første modul), men det er som om at jeg så bare har fået mast alt muligt andet ind i min kalender, “fordi jeg jo havde god tid, når jeg ikke skulle så meget i skole”. Den gode tid er helt forsvundet, og jeg er i stedet lidt presset over min uge, der ser sådan her ud:

Mandag: Skole 10-14, og så arbejde på caféen 16-20

Tirsdag: Skole 10-14, vagt i studiecaféen til kl. 16, virtuel studiecafé 20-21 og evt. en aftenaftale med Alberte

Onsdag: Skole 8:30-14 og så direkte til kiropraktor kl. 15. Crossfit med min far kl. 17:15

Torsdag: Skole 10-14, og arbejde på caféen 16-20

Fredag: Skole 10-14 og karneval på gym (inkl. forfest) om aftenen

Lørdag: Cirkeltræning 9:15 (hvis jeg er frisk) og så en frivillig arbejdsformiddag hos mine bedsteforældre, hvor der skal rykkes nogle fliser. Det kan godt være, jeg springer over, for lige at have en fridag hjemme. Evt. skal jeg også ses med Emma, hvis hun er frisk!

Søndag: TRX 9:30 og arbejde på caféen hele dagen fra 11 til 20.

Og udover de fastlagte planer er der også ugens to do’s:

  • Samf-aflevering til torsdag
  • Mat-aflevering til fredag
  • Dag-til-dag-lektier
  • Gerne et par løbeture og evt. også noget styrke/yoga
  • Content her til bloggen – meget gerne et par opskrifter!
  • Oprydning af mit værelse (det evige projekt)
  • Deltagelse derhjemme ift. hundeluftning og madlavning – en del af at være en familie, der bor sammen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skolerejse til Bruxelles // Dag 1