Julegaver anno 2016 pt. II

Mit 2016 & Tanker om 2017

2016

Jeg fik aldrig skrevet et opsamlende indlæg på hele mit år 2016. For som tidligere nævnt, var jeg syg omkring nytår – både i dagene op til, på selve dagen og i dagene efter.

Men nu har jeg det bedre, og det er blevet tid til at kigge tilbage.

Mit 2016 var et stort sammensurium af oplevelser og følelser på både godt og ondt. Gode oplevelser og dårlige oplevelser, positive følelser og negative følelser. Det har I måske også kunne fornemme og læse jer frem til, hvis I har fulgt med i min “året der gik”-føljeton. Jeg har kæmpet mine kampe, og både oplevet succes og nederlag, så det er alt i alt et år, jeg kan kigge tilbage på med blandede følelser.

Jeg er glad for de ting jeg har lært om mig selv og de oplevelser, jeg har haft, men det har også været pisse hamrende hårdt – og det er det stadig, når jeg har det skidt. I de perioder, hvor jeg har haft det godt, har 2016 været et dejligt år, men i perioder hvor jeg har haft det skidt, har det ikke været så sjovt. Det er jo også naturligt nok. Jeg bevæger mig hele tiden hen mod at få det bedre, selvom det ind i mellem kan føles som om jeg tager 1 skridt frem og 2 tilbage.

Men jeg håber, og tror på, at 2017 bliver bedre. At jeg oplever fremgang, får det bedre og bliver gladere for mig selv og det jeg er i. For jeg er nu engang som jeg er, og jeg tror i høj grad at alt det her handler om, at jeg skal lære mig selv at kende, samt lære at stole på og acceptere mig selv. Forhåbentlig resulterer det i en gladere Marie i løbet af 2017, der kan klare de udfordringer hun står overfor, og som tør udfordre sig selv. Det bliver bare nødt til at ske i mit tempo, og med respekt for dér hvor jeg er lige nu.

Jeg ved, at 2017 også bliver hårdt. Jeg ved der kommer udfordringer og dårlige perioder, men forhåbentlig vil jeg overkomme udfordringerne og gradvist få det bedre og bedre. Det er målet, i stedet for mere håndgribelige nytårsfortsætter. Jeg vil bare være glad.

Det lykkedes ikke helt i 2016, så forhåbentlig kommer jeg et stykke tættere på målet i 2017.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver anno 2016 pt. II