Speltsalat med Squash, Gulerødder & Feta

Mit Første Debatindlæg

I dag er mit første debatindlæg blevet udgivet. Et debatindlæg, der handler om min personlige holdning til alkoholkulturen og det valg jeg har taget, ved at sige nej til alkohol, men som også gerne skulle ligge op til en debat, som jeg synes er væsentlig: debatten omkring alkoholens rolle i unges liv. Jeg ønsker at mit debatindlæg skal sætte tanker og følelser i gang, så jeg er utrolig glad for at det nu er lykkedes at komme ud med mit budskab, og at Kristeligt Dagblad var interesseret i at udgive det. Tilmed er jeg også ufattelig stolt af mig selv. At det så også er lidt nervepirrende, at min personlige beretning og holdning nu ligger online, til fuldt skue for offentligheden, kan jeg godt kapere. Jeg står ved min holdning, og synes det er vigtigt at budskabet kommer ud. Og så tør jeg altså godt være den, der går i front.

I kan læse debatindlægget på Kristeligt Dagblads hjemmeside lige her, og så ville jeg da blive utrolig glad, hvis I ville dele det med venner og bekendte, på Facebook og andre sociale medier. Sidst men ikke mindst, vil jeg også gerne høre jeres holdning!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Speltsalat med Squash, Gulerødder & Feta