Min Træning // Uge 33

Mød Alba

fullsizeoutput_8486

For 16 dage siden flyttede der et lille, nyt familiemedlem ind hos os. En lille, gråstribet hunkat på 12 uger, der efter megen diskussion kom til at hedde Alba. I har nok set hende, både på min instagram og i dette og dette indlæg, men jeg tænkte alligevel at jeg ville komme med en præsentation af det lille væsen.

Alba er som sagt en gråstribet hunkilling med hvid mave og sorte trædepuder. Hun er ingen bestemt race, og vi fandt hende tilfældigt på guloggratis, hvor vi faldt pladask for hende. Vi var på vej hjem fra et andet killinge-visit, hvor vi havde besøgt den kat vi troede vi skulle have (men som viste sig at være alt for sky), da vi faldt over Alba på nettet. Vi ringede med det samme og lavede en aftale om at komme og se hende dagen efter. Og da vi så hende, var vi ikke i tvivl, og vi endte med at få hende med hjem med det samme.

img_5457

Nu har hun været en del af familien i godt to uger og vi er alle helt vilde med hende!

Det er så dejligt, at have fået kat igen, og vi er så glade for at det er lige netop Alba, vi har fået. Hun er lige dele legesyg og kælen, og hun elsker både at blive leget med og nusset. Hun har en forkærlighed for uldne sokker, går ofte på fluejagt og vil helst ligge helt tæt, når hun sover i min seng. Hvilket hun gør næsten hver nat, for det er simpelthen så hyggeligt. Hun er vildt nysgerrig og modig – på den der nuttede killinge-måde, hvor hun udforsker det meste. De første par dage var hun selvfølgelig lidt mere reserveret, men hun faldt rimelig hurtigt til herhjemme, så jeg kan næsten ikke huske, hvordan det var inden hun kom.

At have kat er simpelthen så dejligt. At have killing er så sjovt! Og at have Alba er det bedste!

img_5175

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Træning // Uge 33