Siden Sidst...

Morgenstund

img_1617// Min morgenmad ser ikke helt så overdådig ud i dag, som da jeg lavede denne portion en sen aften efter arbejde //

Jeg spiser… helt almindelig havregrød med en klat skyr, lidt peanutbutter, banan og sukkerfri sirup. Basis-morgenmaden, der altid holder.

Jeg drikker… kaffe, as always.

Jeg har… det ikke super godt i dag. Jeg har lidt følelsen af, at en forkølelse/influenza/sygdom ligger og lurer, med følgesymptomer som træthed, ømhed og hovedpine.

Jeg skal… på arbejde i aften og til 100 dages fest imorgen, så det er ikke vildt god timing.

Jeg burde… måske blive hjemme, for at passe lidt på mig selv, men jeg har så svært ved at vurdere, hvornår jeg er “syg nok” til at kunne retfærdiggøre en hjemmedag. For jeg er jo ikke rigtig syg – jeg er bare ikke på toppen.

Jeg vil… drikke lidt mere kaffe, og måske tage en panodil, og se om det kan hjælpe lidt.

Jeg hører… P1 dokumentar podcast. Der er mange spændende!

Jeg delte… “Små Ting” d. 5 februar, og har ikke delt siden. Dét må jeg få lavet om på, for siden da er der sket en masse dejlige ting.

Jeg glæder… mig HELT VILDT til at blive student. Det er liiiiiige om lidt! Shit!

Jeg mindes… da Alba var lille. Hold nu op, hvor var hun sød! I skrivende stund dimler hun rundt om mine ben – noget større end da vi fik hende i sommers.

Jeg tænker… på den der mulige strejke/lockout. Det er virkelig kritisk, hvis det bliver en realitet, i forhold til den sidste gym-tid og eksaminerne.

Jeg er… ved at være lidt sent på den, så jeg må hellere få gjort mig klar.

Jeg tror… jeg vil dyrke lidt yoga i eftermiddag. Det er længe siden, jeg har gjort det, og måske det kunne hjælpe lidt på min sygdomsfølelse.

Jeg håber… I har det godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden Sidst...