Min Træning // Uge 17

Mors Dag // Gaveidéer

mors-dag

Søndag d. 14 maj er det mors dag. Egentlig en lidt sjov og underlig mærkedag, men ikke desto mindre en fin anledning til at vise lidt omsorg og kærlighed, for en af de vigtigste kvinder i dit liv: Din mor.

Hvor meget der gøre ud af mors dag, er nok meget forskelligt fra familie til familie. Hos os er det ikke den helt store fejring, men jeg synes alligevel det er vigtigt, at vise min mor, hvor meget hun betyder for mig. Gestussen bliver selvfølgelig i høj grad symbolsk, da kærlighed til forældre ikke kan afspejles direkte i objekter, men ikke desto mindre synes jeg det er en fin tradition.

Min mor plejer at få en gave fra os børn og en gave fra min far. Nogle gange har vi også fx. gjort lidt ekstra ud af morgenmaden, men det er ikke altid. Hvad min mor har fået i gave har været meget forskelligt. Hun har fået oplevelser, tøj, køkkensager, indretningsting, skønhedsprodukter og ting til haven. Og så blomster og/eller chokolade.

Jeg ved ikke helt, hvad hun skal have i år, men jeg er begyndt at kigge lidt rundt. Hun ønsker sig lidt tøj, så jeg har været på hjemmesiden Frølund, for at kigge lidt rundt. I kan finde et stort udvalg hos Frølund af tøj og tilbehør til kvinder, og det er fx. der har jeg fundet kjolen og blusen, samt et par nice sneakers, som jeg har sat på kollagen herover.

Har I nogle gode forslag til mors dags gaver? Og hvor meget plejer I at gøre ud af denne lidt sære mærkedag?

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Frølund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Træning // Uge 17