Beach Lights

Moss Copenhagen Jumpsuit

 

Ny, fantastisk, lækker, dejlig, smuk, fin buksedragt fra Moss Copenhagen. Jeg har kigget på den længe på deres facebook-side, men eftersom de først lige har fået webshoppen op og køre, og de kun har butikker i Århus og København, er det først nu jeg har fået fat i den. Prisen er egentlig en smule over mit budget, men jeg blev nødt til at slå til med det samme, da jeg så at den var der! Den åbne ryg er super smuk og en fin detalje. Inden under har jeg min sorte, blonde bh fra Femilet. Den kan købes HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beach Lights