Lissabon: Dag 2

NAC Bars

img_1214

Da jeg kom hjem fra studietur lå der en pakke og ventede på mig. Dens indhold var disse spændende proteinbarer fra NAC. Jeg er stor fan af barer i forskellige afskygninger, og blev derfor ret henrykt, da jeg åbnede pakken og fandt disse i kassen.

Første indtryk var, at de så smarte ud. Det er en god start! For selvom det selvfølgelig er det indre der tæller, så betyder det altså også noget med et lækkert design, der virker gennemarbejdet og passer til produktet. På den måde virker det hele lidt mere lækkert, luksuriøst og gennemført, når indpakningen også afspejler indholdet. NAC sørger også for at producere så miljøvenligt som muligt, hvilket jeg også er stor tilhænger af. Jeg tror, det er vejen frem.

fullsizeoutput_76e0

NAC barerne kommer i 4 varianter: kokos, nødder (der er 100% vegansk!), bær og mint. Alle med et højt proteinindhold, uden at gå på kompromis med kvalitet og naturlighed. Du får altså en proteinbar, der mætter godt på farten, og som ikke er fyldt med alt muligt ikke-mad, som man under normale omstændigheder ikke ville fylde i sin krop. Jeg er som sagt stor tilhænger af disse nemme løsninger, når jeg er på farten og det skal gå lidt stærkt, men jeg vil ikke gå på kompromis med smag og kvalitet. Jeg ønsker ikke at fylde min krop med tilsætningsstoffer eller store mængder af sukker. Jeg vil have rigtig mad! Og det får man i NAC barerne!

NAC selv giver 5 gode grunde til at vælge deres barer. Jeg må erklære mig enig i alle 5 udsagn!

nac

Tager man et kig på ingredienslisten indeholder barerne dadler, cashewnødder, mandler, macadamianødder, kakaomasse (100% chokolade), proteinchokolade (100% naturlig og uden sukker), 60% mørk chokolade, mælkeprotein, kokos, dadelsirup, mynteolie, risprotein, havsalt og en lille smule solsikkeolie. Altså intet kunstigt, men lutter gode sager, der resulterer i en fænomenal nærringsprofil. NAC barerne indeholder nemlig; 192-219 kcal, 6,0-13 g. fedt, 18,0-23,3 g. kulhydrat og 4,3-11,5 g. protein pr. bar. Altså et rigtig fornuftigt mellemmåltid, der giver god energi til dagen.

fullsizeoutput_7730

Sådan her ser barerne ud indeni. De er kompakte, faste og let chewy, og så har de lidt struktur og bid fra nødderne. Smagen er også i top! De smager meget naturligt og slet ikke kunstigt, hvilket jeg synes er et stort plus. Det er en meget “ærlig” bar, der ikke giver sig ud for at være noget, den ikke er. Udenom er der et tyndt lag sprød chokolade, der virkelig er prikken over i’et.

Så vidt muligt producerer NAC også økologisk. De er dog ærlige nok til ikke at postulere, at producere 100% økologisk. De fravælger nemlig økologi, hvis det går ud over kvaliteten af slutproduktet. Og selvom jeg er fortaler for økologi, kan jeg udmærket forstå denne prioritering, og synes det er en fin måde at gøre det på: At vælge økologisk, når det kan lade sig gøre, men altid gå efter kvaliteten. Og så selvfølgelig være ærlig omkring dette valg!

 

img_1217

Hvis I er blevet fristet af barerne (og det med god grund – de er virkelig gode!) så kan I bestille dem på webshoppen lige her. Man kan bestille én smagsvariant, men der er også mulighed for at købe en kasse med alle varianterne – både en testpakke, hvor du får én af hver, men også en lidt større kasse, med 4 af hver slags. Så er du godt dækket ind, har lidt for enhver smag og behøver ikke vælge – smart! Og så er der fri fragt i hele DK, hvilket jeg bare synes er SÅ nice!

NAC bar får mine varmeste anbefalinger, og jeg håber at I vil gøre jer selv den tjeneste at tjekke brandet ud. Både for deres koncept og vision, og bestemt for deres produkt.

Jeg har modtaget barerne som en gave, men jeg er ikke blevet betalt for at skrive om produktet. Ord og holdninger er 100% mine egne, som jeg kan stå inde for.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lissabon: Dag 2