Om pludselig at være blevet voksen

Naturlig Avokadosorbet

IMG_7201Avokadosorbeten her, er lavet på kun naturlige ingredienser og helt vegansk. Den er fri for sukker og tilsætningsstoffer, og så smager den bare helt fortrinligt. Den er mild og frisk og sød, uden at være for sød. Helt perfekt, nu her hvor sommeren endelig er kommet til DK!

Opskriften kræver en blender og en ismaskine, men kan laves på ingen tid! Den tilfredsstiller is-cravings i sommervarmen, men kan nydes med god samvittighed og give kroppen noget godt at arbejde med. Måske den også kan nydes til morgenmad?

Opskrift på 1 stor portion eller 2 små portioner:
1 avokado
1 citron, saft og skal
1 dl æblemost (ikke juice fra koncentrat, men ren æblemost)
1 spsk agavesirup, evt. med vanilje (eller anden sødning – fx. akaciehonning, men så er isen ikke vegansk)
1 lille håndfuld frisk mynte
Topping: fx. chiafrø, hampefrø og frysetørret hindbær

  1. Halver avokadoen, fjern stenen og tag kødet ud.
  2. Blend avokadoen til en helt cremet, ensartet konsistens i en foodprocessor/blender.
  3. Tilsæt citronsaft og -skal, æblemost, agavesirup og mynteblade, og blend igen til en ensartet konsistens.
  4. Smag massen til – måske du vil have den sødere eller mere syrlig
  5. Passér den gennem en sigte (dette trin kan springes over, men det giver en helt ensartet is)
  6. Drej avokadomassen i en ismaskine, og nyd den direkte fra ismaskinen med lidt drys på toppen.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om pludselig at være blevet voksen