InstaMoments #88

New In // ChrisCopenhagen Ur

fullsizeoutput_84ce

Da jeg gik på efterskole fik jeg mit første ur – og siden der har jeg nærmest ikke haft det af. Jeg blev lynhurtigt afhængig af altid at kunne holde øje med tiden, og så synes jeg at det er en enormt pæn, stilfuld og anvendelig accessorie, som kan pifte ethvert outfit op og bruges til det hele.

Jeg har været rigtig glad for mit ur; et helt enkelt, klassisk ur med hvid skive, sort læderrem og sølvdetaljer. Det er fra Daniel Wellington, og det kan fx. købes hos uniwatches.dk, hvor man kan finde både herre- og dameure.

fullsizeoutput_84cf

Men jeg synes også, at jeg trængte til noget nyt. Ikke til at erstatte det gamle, men til at kunne supplere og variere med. Jeg ville stadig gerne have et helt klassisk, enkelt ur – men i andre materialer for et andet look. Derfor var jeg rigtig glad, da jeg fik muligheden for at teste et ur fra det nye brand, Chris Copenhagen. For de havde lige præcis sådan et ur, jeg gerne ville have.

Modellen jeg har fået er CCL1010 Hovedbanegård og jeg synes simpelthen det er SÅ pænt. Det er tilpas enkelt, stilrent og klassisk, men stadig lidt mere opsigtsvækkende end mit DW i sort/sølv. Jeg er vild med den brune nuance på læderet, og jeg synes virkelig at det spiller godt sammen med rosaguldet. Det er et enormt feminint ur, men ikke pusse-nusset eller alt for prangende. Det er helt clean, uden sten og glitter, og det kan jeg enormt godt lide.

fullsizeoutput_84d3

Derudover kan man også mærke, at uret virkelig er af ordentlig kvalitet. Jeg synes klart, at ure er noget af dét, hvor det godt kan betale sig at give lidt ekstra, for så til gengæld at få noget i bedre kvalitet. Det, synes jeg, kan man både se og mærke. Det er værd at tage med, når man investerer i en accessorie, der (forhåbentlig) kan følge en gennem hele livet.

Der er MANGE andre fine ure hos Chris Copenhagen. Både helt enkle og afdæmpede ure, men også nogle til de lidt mere “modige”. De har fx. en serie med blå ure! De er ret flotte, og kunne også være en fed detalje, hvis man har et meget simpelt outfit på. Jeg overvejede selv et af de blå, men endte nu alligevel på dette i brun læder og rosaguld, for det kaldte nærmest bare på mig!

I kan selv tjekke Chris Copenhagen ud, og se om der er nogle ure, der tiltaler jer. Der er i hvert fald rigtig mange pæne, hvis man er til klassiske, stilrene ure, og så er der god service, fri fragt og 3 års garanti!

fullsizeoutput_84d2

Uret er modtaget som en gave fra Chris Copenhagen, men ord og holdninger er helt mine egne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #88