SRO: Done! // Nu: Vinterferie!

Ny Føljeton: Det Gode Liv

 

det-gode-liv

Jeg har gået med tanker om at starte en føljeton op igennem en længere periode, men jeg har haft lidt svært ved at finde ud af, hvad den skulle fokusere på. Nu er jeg så nået frem til et format, som jeg er ret begejstret for, og som jeg glæder mig til at dele med jer.

Jeg har udformet en række spørgsmål, der alle handler om “det gode liv”. Fordi jeg tror på at det er så individuelt, hvornår man har det godt, og det derfor er super interessant at høre fra en række forskellige mennesker, hvornår de har det godt. Føljetonen åbner dermed op for at mange forskellige “slags” mennesker, kan svare på disse spørgsmål, og bidrage en smule til det brede billede af “sundhed”, der vel i virkeligheden bare er et udtryk for at have det godt. Det vil jeg i hvert fald vove at påstå.

Føljetonen kommer således til at være på interview-form, hvor jeg stiller forskellige, inspirerende mennesker spørgsmål om hvornår de har det godt. Jeg har kontaktet en lang række mennesker, som jeg finder spændende på hver deres måde, og jeg glæder mig til at dele det med jer! Der kommer til at være indlæg med folk, der har meget fokus på kost og træning, men også folk, der går lidt mere op i “hverdagssundhed”.

Jeg glæder mig sådan til at dele det med jer, og første del kommer allerede senere i dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SRO: Done! // Nu: Vinterferie!