Året der gik // December 2016

Nytår under dynen & tilbage til hverdagen

img_9829

// billede fra efterårets tur til København med min mor //

Mit nytår blev jo, som jeg også nævnte kort i dette indlæg, knap så festlig som ønsket. For i stedet for fyrværkeri, festhatte og flerretters menu, så lå jeg hjemme under dynen med influenza. Øv for pokker, hvor var det træls. Jeg skulle ellers have spist med Emma + vores familier, og så videre til fest med Emma. Men sådan gik det ikke, og jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg blev nødt til at blive hjemme. Jeg var simpelthen så dårlig.

Så det var ikke rigtig den afslutning på år 2016, som jeg havde håbet på, og ej heller den bedste juleferie. Jeg har i hvert fald ikke nået så meget af dét, jeg gerne ville, og slet ikke haft det overskud, jeg havde håbet. Juledagene var gode, men fra d. 29 december gik det desværre ned ad bakke.

Nu er det tilbage til hverdagen – i dag starter skolen igen. Jeg er stadig ikke på toppen, men har da heldigvis kun en kort uge foran mig. Og efter sådan nogle dage på langs, bliver der også næsten helt rart, at der sker lidt i mit liv.

Jeg vil drikke min kaffe op og gøre mig klar, og så ønsker jeg jer alle en fortsat god uge, og håber at I kom lidt bedre ind i det nye år end jeg gjorde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik // December 2016