Små Ting

Om at fejre…

fullsizeoutput_7fcb

Jeg ville ønske, at jeg var bedre til at fejre. Både småt og stort. Bedre til at tage ud at spise, fordi man har afleveret en stor opgave, købe en buket blomster til sig selv fordi man har klaret endnu en uge, invitere en veninde over, der har bestået køreprøven eller åbne en flaske champagne og skåle på en god karakter (hypotetisk set – jeg drikker ikke, men you get the point).

Det behøver ikke være noget stort, men bare lige den der lille flig af anerkendelse og opmærksomhed på at fejre, når man selv eller andre har klaret noget der var vildt/grænseoverskridende/definerende/etc./etc. Det er bare svært at få husket og prioriteret, men det er virkelig noget, jeg godt kunne tænke mig at blive bedre til.

Næste spørgsmål er så, hvordan man skal fejre. Der er selvfølgelig den helt lille fejring med en buket blomster, et særligt godt måltid, noget at skåle i, selvforkælelse i form af et langt bad eller andet i den dur. Men der er også den lidt større fejring, der inkluderer gode mennesker og et lidt større arrangement. Det kunne f.eks. være at invitere familie og/eller venner over på lækker middag.

Hvis jeg skulle gøre dét, så ville jeg nok selv gå i køkkenet – for det holder jeg så meget af. Men hvis man ikke er til at kokkerere selv, og det er dét, der afholder én fra at huske at fejre og gøre noget særligt ind i mellem, så findes der masser af løsninger på dét problem. Der findes masser af catering, der gør det muligt at fejre, uden at bruge lang tid på forberedelser. Og så er der jo også altid muligheden for at tage ud at spise.

Jeg tror, jeg vil have det som nytårsforsæt (omend lidt forsinket…), at blive bedre til at fejre mig selv og andre. Om det så er med en overdådig middag eller “bare” en god plade chokolade og en kop kaffe, så tror jeg det er vigtigt at huske på, at fejre sine egne og andres sejre.

Husker I at fejre jer selv og andre? Og hvordan?

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med gaudium.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting